Joan Ferran
Joan Ferran

La fase final de la 1a Lliga Catalana femenina d'hoquei patins, aquest cap de setmana, a esport3.cat i Esport3

Palau de Plegamans acull aquest cap de setmana la primera edició de la final a 4 de la Lliga Catalana Femenina. El títol es decidirà amb unes semifinals que enfrontaran el Voltregà contra el Manlleu i el Palau contra el Vila-sana

Els quatre classificats hi han accedit després de superar una doble eliminatòria de quarts de final. La primera semifinal es jugarà demà a les 17.55 i es podrà seguir per esport3.cat. Serà el derbi osonenc entre el CP Voltregà i el Magic Studio CP Manlleu. Les manlleuenques són les vigents campiones de l'OK Lliga femenina i s'enfrontaran a un Voltregà que presenta el fitxatge del tècnic Mia Ordeig com a principal novetat.

La segona semifinal enfrontarà l'amfitrió, el Generali HC Palau de Plegamans, amb el CP Esneca Vila-sana a partir de les 20.25 i també es podrà seguir pel web.

Els dos guanyadors es veuran les cares en la final de diumenge, que es podrà veure per Esport3, a les 16.50. Com va passar amb la Lliga Catalana masculina, una de les novetats seran les possessions de 35 segons, en lloc dels 45 habituals.

La transmissió serà de Joan Ferran i els comentaris, del seleccionador català femení Josep Maria Barberà.

esport3.cat

Anar al contingut