La família del Super3, protagonista d'una acció participativa pel foment de la ciència al CosmoCaixa

Aquest diumenge, 24 de febrer, el CosmoCaixa de Barcelona serà l'escenari d'una jornada plena d'activitats relacionades amb la ciència, adreçades als súpers i a les seves famílies, que tindrà com a protagonistes la família del Super3 i, molt especialment, el Biri Biri. Els súpers ja han pogut seguir aquests dies al canal Super3 la història "La Lluna Biri", en què la família del Super3 fa creure al Biri Biri que viatja a la Lluna perquè pari de plorar. Aquest és el punt de partida de l'acció participativa de diumenge, que coincideix amb l'exposició "Tintín i la Lluna", en commemoració del 50è aniversari de la primera missió tripulada a aquest satèl·lit. Per assistir a aquesta acció participativa, calia inscriure-s'hi prèviament, i de manera gratuïta, al web del Cosmocaixa. Els súpers que hi participin s'hauran de disfressar amb algun motiu relacionat amb l'espai i es podran fer una fotografia amb el Biri Biri.

A més de fer-se una foto amb el Biri Biri o visitar l'exposició "Tintín i la Lluna", els súpers que assisteixin aquest diumenge al CosmoCaixa podran participar en moltes activitats especials, relacionades amb la ciència, que tindran lloc durant tot el dia. Els assistents podran presenciar les diferents sessions programades al llarg del dia del concert "Ballant damunt la Lluna" de Reggae per Xics-The Penguins i els diversos passis de la pel·lícula "Les fases de la Lluna" al Planetari. També podran participar en diversos tallers per construir una nau espacial amb LEGO Education Robtix, pintar-se la cara com el Biri Biri o fer les farinetes d'en Biri Biri (slime). A més, a la Plaça de la Ciència, els súpers podran fer xocar els anells de Saturn, amb uns autos de xoc amb pneumàtics reciclats i rodes;  jugar al parc de jocs de taula amb materials reciclats ECOJUGA o participar en els tallers de llançament de coets.

Totes aquestes activitats estan recomanades per a nens i nenes de fins a 12 anys. En cas de condicions meteorològiques adverses, l'organització es reserva el dret a cancel·lar les activitats previstes a la Plaça de la Ciència.

La Lluna Biri

El punt de partida d'aquesta acció participativa és la història "La Lluna Biri", de "La família del Super3", que els súpers han pogut seguir aquests dies al canal Super3 i a totes les seves plataformes digitals (web, app i televisió connectada). En aquesta trama, la família del Super3 fa creure al Biri Biri que viatja a la Lluna perquè pari de plorar. En realitat, la família del Super3 ha construït una Lluna falsa a l'hivernacle i necessita l'ajuda dels súpers per fer creïble l'engany. Per això els ha demanat que es disfressin amb motius relacionats amb l'espai (d'astronauta, de Biri Biri, de meteorit, d'estrella...) i acudeixin al CosmoCaixa aquest diumenge, on els espera el set televisiu de la Lluna amb el Biri Biri, els membres de la família del Super3 i un munt d'activitats, entre les 10.00 i les 20.00, com l'exposició "Tintín i la Lluna".

Inscripció prèvia per assistir-hi

Per assistir a aquesta acció participativa és necessari haver-se inscrit prèviament al web del CosmoCaixa de manera gratuïta. Tots els assistents poden consultar tota la informació al web del Super3, on també trobaran vídeos de la història "La Lluna Biri" i tutorials de com disfressar-se. Els súpers que s'hagin inscrit hauran d'anar disfressats amb algun motiu relacionat amb l'espai i es podran fer una foto amb el Biri Biri. A més, els súpers que enviïn la seva foto disfressats a super3.cat tindran la possibilitat de formar part del pròxim videoclip del Super3, basat en la cançó "3, 2, 1... amunt!", que canten la Pati Pla i el Biri Biri.

super3.cat

super3.cat/lallunabiri

facebook.com/clubsuper3

 

Anar al contingut