"La enfermedad del domingo" i "La sombra de la ley", amb la participació de TV3, premiades als Goya

Dissabte es van entregar els guardons de la 33a edició dels Premis Goya. Dues pel·lícules amb participació de TV3 van ser premiades. "La sombra de la ley" es va emportar 3 premis i "La enfermedad del domingo" va rebre el guardó a millor actriu protagonista per a Susi Sánchez

Dissabte, al Palau dels Congressos i les Exposicions de Sevilla, es van entregar els Premis Goya. La 33a edició va estar presentada per Andreu Buenafuente i Sílvia Abril, i 2 pel·lícules amb participació de TV3 van resultar premiades.

"La sombra de la ley", amb 6 nominacions, es va acabar emportant tres guardons, els de millor direcció de fotografia, millor direcció artística i millor disseny de vestuari. El llargmetratge de Dani de la Torre, és una història basada en els gàngsters dels anys 20 amb guió de Patxi Mezcua i protagonitzada per Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero, Ernesto Alterio, Paco Tous, Pep Tosar i Manolo Solo. El film és una producció de Vaca Films, Atresmedia Cine y La Ley del Plomo A.I.E., amb la participació de TV3, Atresmedia, Movistar+, Canal Plus (França) i Televisió de Galícia.

I Susi Sánchez va ser reconeguda com a millor actriu protagonista pel seu paper a "la enfermedad del domingo. Un film en què l'Anabel va abandonar la seva filla, la Chiara, quan només tenia vuit anys. Trenta-cinc anys després, la Chiara torna amb una estranya petició a la seva mare: li demana que passin deu dies juntes. L'Anabel veu, en aquest viatge, l'oportunitat de recuperar la seva filla; el que no sap és el propòsit ocult de la Chiara i haurà d'enfrontar-se a la decisió més important de la seva vida.

"La enfermedad del domingo" és una producció de Zeta Cinema i On Cinema 2017, amb la participació de TV3 i RTVE i la col·laboració de l'ICAA i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Està dirigida per Ramón Salazar i protagonitzada per les actrius Bárbara Lennie i la premiada, Susi Sánchez.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut