"La enfermedad del domingo" arriba als cinemes

Divendres, 23 de febrer, s'estrena als cinemes "La enfermedad del domingo". La pel·lícula, dirigida i escrita per Ramón Salazar, amb participació de TV3, s'ha presentat aquesta setmana a la secció Panorama del Festival de Berlín.

"La enfermedad del domingo" s'estrena demà a tots els cinemes espanyols, distribuïda per Caramel Films. La pel·lícula, que tracta sobre l'abandonament matern, està dirigida per Ramón Salazar i protagonitzada per les actrius Bárbara Lennie ("Magical Girl", "El niño") i Susi Sánchez ("La piel que habito", "Julieta").

Què passaria si un diumenge a la tarda fossis davant de la finestra esperant que tornés la teva mare i no tornés? No només aquell dia, sinó mai més? I aquesta angoixa d'aquell diumenge es converteix en una cosa perpètua, per a tota la vida. Amb aquesta premissa arrenca "La enfermedad del domingo", la nova pel·lícula és un drama personal entre dos personatges que acapara gran part del metratge, un "tête à tête" entre mare i filla que es retroben després de més de trenta anys de no veure's.

Ramón de Salazar també és també director i guionista dels llargmetratges "Piedras" i "10.000 noches en ninguna parte", i guionista dels èxits "Tres metros sobre el cielo" i "Tengo ganas de ti", pels quals va ser candidat al Goya al Millor Guió Adaptat. Fa setze anys, Salazar ja va participar a la Berlinale amb "Piedras", film amb el qual va aconseguir una nominació al Goya a la Millor Direcció Novella. "La enfermedad del domingo" és una producció de Zeta Cinema i On Cinema 2017, amb la participació de TV3 i RTVE i la col·laboració de l'ICAA i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Sinopsi

L'Anabel va abandonar la seva filla, la Chiara, quan només tenia vuit anys. Trenta-cinc anys després, la Chiara torna amb una estranya petició a la seva mare: li demana que passin deu dies juntes. L'Anabel veu, en aquest viatge, l'oportunitat de recuperar la seva filla; el que no sap és el propòsit ocult de la Chiara, i haurà d'enfrontar-se a la decisió més important de la seva vida.

 

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció i guió: Ramón Salazar
Producció executiva: Paco Ramos
Intèrprets: Bárbara Lennie (Chiara), Susi Sánchez (Anabel), Miguel Ángel Solá (Bernabé) i Greta Fernández (Greta), entre altres.
Direcció de fotografia: Ricardo de García

 

tv3.cat/coproduccions

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut