dissabte, a les 21.55

La docusèrie "Causa 20907" i la convocatòria electoral, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig, amb l'estrena del primer capítol de la docusèrie "Causa 20907" i amb la presència de Luis López Guerra, Nico Krisch, Miguel Ángel Hurtado i Peter Saunders i la música d'Oques Grasses, entre altres.

El programa analitzarà la convocatòria electoral amb un cara a cara polític.

També s'estrenarà el primer capítol de la docusèrie "Causa 20907", que s'emetrà cada setmana i serà la particular mirada de FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem contra els líders del Procés. Maiol Roger farà una contracrònica setmanal del cas.

Cristina Puig entrevistarà l'exvicepresident del Tribunal Constitucional i exmagistrat del Tribunal d'Estrasburg Luis López Guerra per saber si poden estar en joc els drets humans al judici del Suprem i si va ser legal l'aplicació de l'article 155.

A més, el programa es preguntarà pels drets polítics de Carles Puigdemont i Oriol Junqueras si són candidats a les eleccions europees. Nico Krisch, professor de Dret Internacional i advocat a l'ONU, analitzarà aquest i altres aspectes del cas.

I es podrà veure la denúncia de Miguel Ángel Hurtado, l'home que va destapar els casos de pederàstia a Montserrat. Sobre aquesta qüestió, també se sentirà la veu de Peter Saunders, exmembre de la comissió antipederàstia del Vaticà, que va abandonar aquest organisme per la seva falta d'efectivitat.

I comptarà amb l'actuació musical d'Oques Grasses.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Gemma Liñán, Israel García-Juez, Neus Tomàs i Mayka Navarro. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut