Dilluns, a les 22.05

La doble vida del Carles, a "Moebius"

Dilluns, a les 22.05, TV3 estrena el sisè capítol de "Moebius", el thriller de coproducció de TV3 i Veranda TV, amb la participació del Departament de Cultura de la Generalitat. Creada per Eduard Cortés i Piti Español, i dirigida pel mateix Cortés, a la sèrie una professora de matemàtiques investiga l'accident d'un dels seus alumnes i, de rebot, els secrets de la Farga, un poble aparentment tranquil.

El Natxo i la Leire investiguen el Carles, i descobreixen que porta una doble vida. La Mamen descobreix que l'altra persona que apareix al vídeo del mòbil és algú molt proper al noi.

6. El túnel

El Natxo (Manel Llunel) i la Leire (Sònia Ninyerola) tenen una missió plegats: investigar on treballa el Carles (Joan Amargós). El visiten i descobreixen que l'home porta una doble vida. La Mamen (Aida Oset) descobreix que l'altra persona que apareix al vídeo del mòbil és algú molt proper al noi. La relació entre el Manel (Lluís Villanueva) i la Lina (Victòria Pagès) està a punt de trencar-se del tot.

La sèrie

"Moebius" és un thriller domèstic en què tothom coneix tothom, però ningú no confia en ningú. En un entorn cada cop més fosc i enrarit, tard o d'hora tots esdevenen assetjats o assetjadors. Un thriller d'investigació policial sense policies. Una sèrie que conté els girs, les sospites i els elements característics del gènere, però en un ambient aparentment tranquil, reposat, lluminós.

Qui condueix la recerca és la Mamen (Aida Oset), la nova professora de matemàtiques, una dona tossuda que no pararà fins a reconstruir totalment la seqüència dels fets, i de les causes, del misteriós accident d'un dels seus estudiants.

I ho farà, de passada, descobrint molts dels secrets que s'amaguen sota la falsa aparença de poble plàcid i familiar que té la Farga. Un poble on qualsevol esquerda pot provocar que fets antics i pertorbadors aflorin a la superfície i ho remoguin tot. Secrets confinats a profunditats inaccessibles fan que una comunitat aparentment plàcida i amable amagui tensions i hostilitats insospitades.

Cada capítol s'obrirà amb un flashback que mostrarà com era la vida del noi en diversos moments, abans de l'accident. En aquests salts temporals s'anirà descobrint com el van tractar els seus companys i com el seu passat amaga un secret inconfessable. Cada episodi, a més, girarà entorn d'un objecte o una localització clau en la investigació. Una nova pista –ja sigui real o falsa- que farà avançar la investigació de la Mamen. El final de cada capítol, a més, tindrà un gir que trencarà les expectatives que l'espectador s'havia fet fins llavors i que n'obrirà de noves per a l'episodi següent.

tv3.cat/ficcioicinema

tv3.cat/moebius

Anar al contingut