David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"
David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

La diversitat sexoafectiva i de gènere en tota mena d'àmbits culturals, a "Ja m'entens" 

Dimarts 6 de juny, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens" de David Àvila parlarà de la diversitat sexoafectiva i de gènere en tota mena d'àmbits culturals amb les directores del documental "Alteritats" i els representants d'Unicorns Pride Ebre i la mostra de cine LGTBI de Barcelona "Fire!!" 

Les directores del documental d'"Alteritats", Alba Cros i Nora Haddad, conversaran amb David Àvila per parlar de tot tipus de persones lesbianes del col·lectiu LGTBIQ+, i amb l'activista Dolors Majoral, analitzarà els secrets d'aquesta cinta que ja ha recorregut diversos festivals i que es podrà veure lmostra de cine LGTBI de Barcelona "Fire!!" diumenge 11 de juny. 

Un dia abans, el 10 de juny, es farà a Roquetes, Terres de l'Ebre, l'Unicorns Pride Ebre, la 2a edició d'un festival que vol mostrar la diversitat sexoafectiva i de gènere d'àmbit rural. Àvila entrevistarà el president de l'entitat, Roger Font, i una de les artistes convidades, Victòria "Barbie la Calba". 

El programa també incidirà en la 28a edició de la mostra Fire!!, un festival on totes les pel·lícules que s'hi projecten són de temàtica LGTBIQ. Entrevistarà el seu director, Antoine Leonetti, i la periodista especialitzada en cinema, Marta Armengou. 

"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+, que vol reflectir la diversitat de gènere i sexoafectiva, dirigit pel periodista David Àvila. Aquest espai es pot escoltar per l'app i web de Catalunya Ràdio, a més de les diferents plataformes. 

 

Anar al contingut