"La dimensió healthy", al programa d'alimentació i hàbits saludables "Dilluns començo"

El diumenge 26 de setembre, a les 22.30, TV3 emetrà el tercer capítol de "Dilluns començo", el programa sobre alimentació i hàbits saludables amb l'experta en nutrició Marta Vergés. En aquesta entrega, s'endinsarà en la moda de l'alimentació saludable més enllà del "postureig".

Des de fa uns quants anys, l'alimentació saludable ha esdevingut una moda, i sembla que ha arribat per quedar-se. Davant d'aquesta barreja entre informació i "postureig", la Marta mirarà d'obrir-se camí travessant portals interdimensionals màgics que la duran d'un escenari a un altre.

En aquest programa, el divulgador Lluís Quevedo parlarà de les revolucions alimentàries que van canviar el món. A més, la gent del carrer haurà d'endevinar de quins productes parla la Marta tan sols llegint les etiquetes dels ingredients.

"Dilluns començo" farà una reunió exclusiva amb influencers que es dediquen professionalment a la divulgació d'hàbits saludables i organitzarà una reunió amb nutricionistes de nivell provinents de diferents enfocaments. També descobrirà la coberta verda de l'Escola Pérez Iborra, on els infants tenen cura d'un hort situat al terrat del centre, i visitarà les instal·lacions d'Heura, on farà una barbacoa amb la "carn" de proteïna vegetal que està capgirant el mercat.

L'alta gastronomia també rep influències del consum responsable i sostenible. I la Marta convencerà Laura Veraguas, una xef emergent, perquè l'ajudi a preparar un menú especial per a un grup de famosos que confessaran per què un dia van fer el clic i van canviar els hàbits o per què, simplement, gaudeixen cuidant-se.

El programa

"Dilluns començo" és un programa d'entreteniment i divulgació sobre alimentació i hàbits saludables amb Marta Vergés, experta en nutrició i cuina healthy. A cada capítol convida els espectadors a fer un viatge temàtic, a través d'una fórmula molt visual i colorista, per aclarir de manera original mites i preguntes sobre aliments, digestió, consum o tendències relacionades amb l'alimentació.

El programa convida a replantejar-se qüestions sobre àmbits relacionats amb el benestar, sense deixar de banda les emocions, amb un format molt cinematogràfic. La nutrició, la ciència, el bon humor i la creativitat s'enllacen en aquest innovador format, sempre amb una visió positiva.

Marta Vergés està acompanyada del divulgador científic Lluís Quevedo. Junts protagonitzen escenes de ficció relacionades amb la temàtica de cada capítol mentre descobreixen els secrets i les paradoxes del món de l'alimentació saludable, els bons hàbits o el medi ambient.

tv3.cat/dillunscomenco

Anar al contingut