Els Minyons de Terrassa, pujant un castell a la plaça Vella
Els Minyons de Terrassa, pujant un castell a la plaça Vella

La diada castellera dels minyons de Terrasa, a TV3 i Catalunya Ràdio

El diumenge, 20 de novembre, a les 19.20, TV3 emetrà un resum dels millors moments de la diada castellera dels Minyons Terrassa, l'última de les grans actuacions castelleres del calendari 2022.

Catalunya Informació hi connectarà en directe a partir de les 12.00 i en farà una crònica al final de la diada, i el "3 rondes" seguirà l'activitat castellera de tot el cap de setmana. Els butlletins de Catalunya Ràdio també n'informaran abans, durant i després de les actuacions

La plaça Vella de la capital vallesana acollirà la 44a diada castellera dels Minyons de Terrassa on, a banda de la colla amfitriona, hi seran els Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugat.

Els malves es preveu que busquin l'assalt de les estructures de gamma extra amb el 2 de 9 amb folre i manilles, que enguany encara no han assolit. Intentaran completar la seva actuació amb els castells bàsics de 9, que sí que han fet enguany, i probablement posaran la cirereta a l'actuació amb un pilar de 7 amb folre, una altra novetat d'aquesta temporada.

Pel que fa als castellers de Sants, la seva idea és repetir el Castell de 9, estrenat fa poques setmanes, i fer també el 5 de 8 i 2 de 8 amb folre, en el que podria ser la seva millor actuació de la temporada.

Finalment els castellers de sant Cugat intentaran tancar l'any fent el 3 de 8, que aquesta temporada han hagut de desmuntar en diverses ocasions, i l'acompanyarien del 4 de 8 i el 2 de 7.

La informació de la diada dels Minyons de Terrassa, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació 

Josep Almirall i David Prats estaran molt pendents de tot el que passi a la Plaça Vella de la capital vallesana i, a partir de les 12.00, n'informaran en directe amb connexions a Catalunya Informació. Aquestes tindran lloc immediatament després de les informacions de servei i en els moments que s'intentin els principals castells de la jornada. Al final de la Diada, aproximadament a les 15.00, faran la crònica, amb el resum de tot el més destacat. 

La 44ena edició de la Diada dels Minyons de Terrassa també serà protagonista a Catalunya Ràdio. Els butlletins horaris i el Catalunya migdia de diumenge informaran de la prèvia, del desenvolupament i del balanç de la jornada castellera.

Com cada diumenge, al programa "3 rondes", a les 21.00 per Catalunya Informació, Josep Almirall i David Prats faran l'anàlisi de l'activitat castellera del cap de setmana, amb el focus posat en la Diada dels Minyons. 

tv3/obrint-placa
catradio3-rondes
catradio/castells-a-catalunya-radio

twitter.com/3rondes

#CastellersTV3

 

Anar al contingut