La Diada, a TV3 i a Catalunya Ràdio.
La Diada, a TV3 i a Catalunya Ràdio.

La Diada, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe els actes de la Diada Nacional de Catalunya i oferiran programes especials per informar sobre la manifestació convocada a Barcelona. La programació especial començarà el dia anterior, el dimarts 10, al vespre, amb la transmissió del lliurament de les medalles d'honor del Parlament i del missatge del president de la Generalitat, Quim Torra.

Durant la manifestació de la Diada, TV3 farà una transmissió amb tecnologia 5G en una iniciativa pionera a tot l'Estat entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

Dimarts, 10 de setembre

 

La vigília de la Diada, a les 20.00, TV3 transmetrà el lliurament de la medalla d'honor del Parlament. Tot seguit, a les 21.00, s'emetrà el missatge del president de la Generalitat, Quim Torra.

A partir de les 22.00, al 3/24, el programa de debat "Més 324", amb Xavier Graset, analitzarà la jornada de mobilitzacions.

Dimecres, 11 de setembre

L'Onze de Setembre, TV3 i el 3/24 emetran en simultani bona part de la jornada, per informar de l'actualitat del dia. Des de les 07.00 i fins a les 12.00, faran el seguiment conjunt de la celebració de la Diada arreu del territori i, en especial, de les ofrenes al monument a Rafael Casanova de Barcelona.

Des de les 12.00 i fins a les 14.30, TV3 emetrà "El matí de la Diada", conduït per Lídia Heredia des del plató de TV3, amb connexions per seguir la Diada arreu del territori. A les 14.30 i fins a les 16.00, edició especial del "TN migdia".

A partir de les 16.00 i fins a les 21.00, TV3 i el 3/24 emetran l'"Especial informatiu 11-S" i "Diada Nacional de Catalunya. L'anàlisi", que cobriran la manifestació convocada a Barcelona i comptarà amb diversos analistes. A les 21.00, prendrà el relleu el "TN vespre" i després, a les 21.55, es transmetrà l'acte institucional de celebració de la Diada des de la plaça de Sant Jaume.

Transmissió en tecnologia 5G

TV3 farà servir la tecnologia 5G en la transmissió de la manifestació, en una prova pilot pionera a l'Estat, en col·laboració amb el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, en el marc de la tecnologia 5G.

Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio oferirà una programació especial també des de dimarts, 10 de setembre, i en emissió simultània amb Catalunya Informació, a les 21.00, del missatge del president de la Generalitat, Quim Torra. Catalunya Informació el tornarà a emetre l'endemà, 11 de setembre, després dels titulars de les 07.00.

L'Onze de Setembre, des de les 08.00 fins a les 11.00, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que farà connexions amb els corresponsals per saber com es viu la Diada arreu del territori i connectarà amb les ofrenes al monument a Rafael Casanova de Barcelona, on hi haurà Dani Gómez i Jordi Corbalan. La tertúlia estarà formada per Jordi Muñoz, professor de Ciència Política i Dret Públic de la UAB; Jordi Barbeta, periodista; Sara González, periodista de política del Nació Digital; Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses, i Andreu Pujol-Mas, historiador. A les 11.00 "El racó de pensar", amb David Fernàndez, parlarà del dia 11 de setembre, dia de derrotes, amb l'actuació de Mireia Vives i Borja Penalba, que presenten el seu nou disc "Cançons de fer camí". El programa acabarà amb una entrevista telefònica a Guillem Solé, cantant de Buhos, un dels grups que actuaran al vespre a l'Arc de Triomf per celebrar la Diada.

La programació de seguiment de la manifestació, entre les 14.00 i les 22.00, s'emetrà també de manera conjunta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. A partir de les 14.00 i fins a les 16.00, l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, es farà des de la plaça d'Espanya de Barcelona. De les 16.00 a les 19.00, el programa "Especial informatiu", amb Mònica Terribas i Òscar Fernández, des de la plaça d'Espanya, i amb Roger Escapa des de la fila zero. A les 19.00 i fins a les 23.00 s'emetrà l'informatiu "Catalunya nit", amb Kílian Sebrià i Laura Rosel, que recollirà tota la informació que hagi generat la jornada.

Mitjans Digitals oferirà un seguiment de l'Onze de Setembre

TV3 i Catalunya Ràdio faran també una àmplia cobertura de la Diada des dels seus mitjans digitals, tant al web com a les diverses apps mòbils i a les xarxes socials.

tv3.cat
324.cat

catradio.cat

@tv3cat

Anar al contingut