DIJOUS, A LES 23.05

La desaparició d'en Josep, a "Pep"

Demà dijous, a les 23.05, TV3 emet "Què m'està passant?" i "Ja venc, ma mare", el sisè i setè capítols de "Pep", la comèdia dramàtica protagonitzada per Pep Alcover, un petit empresari que, de cop i volta, ha d'afrontar la notícia que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l'antesala de l'Alzheimer, fet que li canvia la vida de forma radical.

"Què m'està passant?"

En aquest capítol, en Josep se n'adona que ha de fer les paus amb el seu fill, però no sap com parlar amb ell. Per altra banda, en Pep se sent sol després de totes les discussions que ha tingut amb el seu germà i el seu pare, però quan l'hi explica a la seva filla Laura ho fa de la pitjor manera.

Mentrestant, l'Elena té un problema amb un veí del poble que es mostra molt desagradable amb ella, però gràcies a en Pep se sentirà millor. I en Toni sent la necessitat de fer alguna altra cosa pel poble; arriba a una situació que provocarà més d'un maldecap a en Pasqual.

"Ja venc, ma mare"

Al setè capítol, en Pep, que està amoïnat perquè la Laura segueix dolguda amb ell, parla amb en Pasqual per mirar de solucionar la situació i el seu amic li aconsella fer les paus no només amb la seva filla sinó també amb la resta de la família

Per altra banda, la Joana Maria creu que en Miquel es mostra més distant amb ella per l'arribada d'una antiga amiga i en Toni se n'adona que vol fer créixer el seu compromís amb la gent del poble. Però tots deixaran de banda les seves preocupacions quan descobreixin que en Josep ha desaparegut.

La sèrie

En Pep és un petit empresari que viu en un tranquil poble de Mallorca. Té una família formada per la seva dona, la Joana Maria; la seva filla Laura; el seu germà Toni, i el seu pare Josep. En Josep és el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen i espera que en Pep segueixi la tradició familiar, però en Pep està orgullós de la seva empresa i no vol saber res de la farmàcia. Però, quan en Pep descobreix que el seu pare té Alzheimer, la seva vida canvia radicalment.

L'Alzheimer que té en Josep és, doncs, el fil conductor de "Pep", una sèrie que reflexiona sobre la malaltia i els seus efectes, però que també té en compte els cuidadors d'aquests malalts. Totes les trames i els conflictes giren al voltant de com afecta l'Alzheimer l'entorn d'en Josep i com la seva família i les seves decisions l'afecten també a ell.

Però "Pep" és, sobretot, un cant a la vida. El protagonista d'aquesta història és el fill d'en Josep, en Pep (Toni Gomila), un home d'uns 45 anys, casat amb la Joana Maria (Llum Barrera), egoista, molt centrat en la seva feina i en ell mateix, a qui la malaltia del seu pare fa trontollar l'ordre que regnava en el seu món. Però això, que al principi considera una desgràcia, acabarà sent la seva salvació, ja que, gràcies al seu pare, aprendrà el que realment és important a la vida. I és que, gairebé sense voler-ho, la malaltia del patriarca acabarà unint més la família.

"Pep" és una comèdia de personatges protagonitzada per Miquel Gelabert, Toni Gomila, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues i Caterina Adrover, entre d'altres.

tv3.cat

Anar al contingut