Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

La cura de la gent gran durant la pandèmia, a "Els matins"

Dilluns, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. La pandèmia ha posat de relleu moltes deficiències en la cura de la gent gran. Es parlarà, amb la sociòloga Irati Mogollón, de com se'ls ha de protegir i de si estan discriminats.

Rutines noves amb restriccions noves

El programa preguntarà als Mossos pel compliment durant el cap de setmana dels confinaments per municipis. I es desplaçarà a la porta d'una escola per saber com s'organitzen les famílies, ara que s'han suspès els serveis d'acollida i les activitats extraescolars.

La Covid provoca un augment de la fam

La subsecretària del Programa Mundial d'Aliments de Nacions Unides, Gina Casar, explicarà què fa l'organització, guardonada amb el Nobel, per ajudar els 200 milions de persones que passen fam a causa de la pandèmia.

Agenda Om

Se li preguntarà a Albert Om quins esdeveniments té destacats aquest mes de novembre i amb qui li agradaria trobar-se, si pogués.

La taula d'"Els matins"

Ferran Espada i Lurdes Lancho compartiran la taula del programa per analitzar l'actualitat del dia. També tindrem l'anàlisi de John Carlin, la vigília de les eleccions nord-americanes.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut