La cúpula dels maristes a Roma demanarà explicacions als maristes de Catalunya pels casos d'abusos sexuals de l'escola de Sants-les Corts

En una entrevista que  a "La vida", amb Sílvia Cóppulo, Emili Turú, superior d'aquest orde, ha dit que no entén per què l'escola no ha seguit els protocols. 

Turú ha explicat: "Els protocols diuen absolutament al contrari. Si hi ha hagut algun silenci, no sé a què es deu. Amb qui parlaré és amb els responsables, no locals, sinó amb els responsables de Catalunya."

Mentrestant, el cas dels suposats abusos sexuals al col·legi s'estén. Fonts pròximes han revelat a Catalunya Ràdio que una exalumna ha denunciat als Mossos un altre mestre del centre per uns presumptes abusos que van passar fa vint anys. L'escola, a través d'un comunicat, explica que no van posar en marxa un protocol d'atenció a les víctimes d'abusos fins al 2013, dos anys després d'acomiadar Joaquín Benítez, el professor que ara ha confessat els abusos, quan va reconèixer que havia abusat d'un alumne.

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb Emili Turú, cal que aneu aqui. 

"La vida" s'emet de dilluns a divendres, de dotze a dues de la tarda.

 

Catradio.cat/LaVida

Twitter.com/LaVida

Facebook.com/LaVida

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut