La CUP es presentarà a les properes eleccions catalanes amb Procés Constituent i sota el nom de Crida Constituent

Ho ha anunciat a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, el diputat de la CUP David Fernàndez.

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el diputat de la CUP David Fernàndez ha anunciat que la seva formació política es presentarà a les properes eleccions catalanes amb Procés Constituent i amb el nom de Crida Constituent.  Fernàndez ha insistit que el president Mas hauria de convocar eleccions plebiscitàries abans de la cita de les municipals.

El diputat de la CUP ha destacat: "Sacrifiquem les sigles, farem, per dir-ho així, l'esquerra radical pel 'sí-sí' i, per tant, jo penso que també estem obligats a fer-ho, com ho pensen els companys estimadíssims de Procés Constituent, que fa molt de temps que estem d'acord en moltes coses."

Sobre la dura crítica que li va llançar el líder de Podem, Pablo Iglesias, en el seu primer míting a Barcelona per l'abraçada amb el president català el 9-N alternatiu, David Fernàndez l'ha lamentat i l'ha acusat de no estar a l'altura. Fernàndez ha dit sobre les declaracions del secretari general de Podem: "Em sap greu, em sap greu venint d'una persona molt respectada i molt estimada. I políticament em sorprèn o em decep, perquè no es pot parlar de nova política amb els tics  de la vella."

Per David Fernàndez, Pablo Iglesias no pot posar al mateix sac una aliança formal de partits i la suma de les forces per una causa concreta, com la de la independència de Catalunya. I per això, segons ell, el líder de Podem l'ha decebut profundament i considera la crítica un atac personal i calculat. 

Si voleu escoltar l'entrevista sencera amb David Fernàndez, podeu anar aquí. 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio  

ÀUDIOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut