Paula Molés dirigeix i presenta el programa de Catràdio "Un restaurant caníbal a Berlín"

La cuina del Disfrutar, Premi Nacional de Gastronomia, a "Un restaurant caníbal a Berlín"  

Aquest diumenge, 17 de setembre, a les 13.00, "Un restaurant caníbal a Berlín", el programa que dirigeix i presenta Paula Molés, entrevistarà Oriol Castro, un dels tres cuiners que dirigeixen el restaurant Disfrutar, els quals acaben de rebre el Premi Nacional de Gastronomia. 

"Un restaurant caníbal a Berlín" visita aquesta setmana Disfrutar, el segon millor restaurant del món i millor restaurant d'Europa, segons The World's 50 Best Restaurants, amb dues estrelles Michelin des del 2018. L'establiment és dirigit pels cuiners Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, que acaben de rebre el Premi Nacional de Gastronomia que concedeix la Reial Acadèmia Espanyola de Gastronomia. Paula Molés en parla, aquest diumenge, amb Oriol Castro. 

Jordi Vilà, cuiner de l'Alkimia i de l'Alkostat, s'ha proposat tornar a la cuina tradicional catalana més essencial i vol seduir amb un plat de mongeta tendra amb patates. El vi, el posarà la sommelier Clara Antúnez, i el pa, el forner Daniel Jordà.  

El crític Philippe Regol ha visitat el Somiatruites, a Igualada, i explicarà què li ha cridat més l'atenció de la cuina que fan el cuiner David Andrés i la seva dona, Menguxin ZhouI per acabar, repàs de l'actualitat de la setmana per descobrir la frase del comensals caçada al vol per Salvador Garcia-Arbós. 

Anar al contingut