Dimecres, a partir de les 08.30

La crisi oberta al govern català per la taula de diàleg, a "Els matins"

Demà dimecres, a partir de les 08.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, analitzarà la crisi oberta al govern català per la taula de diàleg amb entrevistes als representants dels partits de govern i de l'oposició. A la taula del programa, comentaran els diferents escenaris que s'obren Neus Tomàs, Antonio Baños, Albert Martín i el politòleg Marc Sanjaume. I des de Madrid, s'hi afegirà Gemma Robles.

Roger Torrent, al TSJC

Es connectarà amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, on l'expresident del Parlament i tres membres de la mesa estan citats a declarar acusats de desobediència al Tribunal Constitucional.

15 dies dels aiguats al Montsià

El programa tornarà a Alcanar per veure fins a quin punt s'ha pogut tornar a la normalitat dues setmanes després dels aiguats i seguir les primeres reunions amb els veïns per cobrar de les asseguradores.

Reconeixement a Biel Mesquida

Lídia Heredia també entrevistarà l'escriptor mallorquí Biel Mesquida, que a la tarda rebrà el premi a la trajectòria a la Setmana del Llibre en Català.

Natza Farré i Angela Merkel

Natza Farré valorarà la importància que les figures públiques es declarin feministes, com va fer fa uns dies l'encara cancellera alemanya.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut