Núria Llorach, vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA, i Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya
Núria Llorach, vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA, i Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya

La Creu Roja reconeix la CCMA amb la distinció d'honor de l'entitat

Núria Llorach recull el guardó pel compromís de servei públic de TV3 i Catalunya Ràdio en la crisi per la Covid-19

La Creu Roja fa un reconeixement a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) pel seu compromís com a servei públic, a través de la cobertura exhaustiva de TV3 i Catalunya Ràdio de les situacions de vulnerabilitat de les persones afectades per la crisi sanitària, social i econòmica provocades per la Covid-19.

Aquesta tarda, el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha lliurat la distinció d'honor d'aquesta institució a Núria Llorach, vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA, per la seva vinculació amb els principis humanitaris, des de la seu central de la Creu Roja a la ciutat de Barcelona.

L'entitat ha donat atenció a la població més vulnerable a través del pla Creu Roja Respon, del qual les emissores i canals de la CCMA s'han fet ressò en diverses campanyes. El pla Creu Roja Respon s'encarrega de gestionar albergs per a les persones sense llar, fer trucades telefòniques a la població en risc que està sola i distribuir aliments i medicines a la gent gran i ja ha atès més de 650.000 persones afectades per la crisi de la Covid-19.

Per Núria Llorach, "És una de les missions del servei públic audiovisual atendre les necessitats informatives de la ciutadania, i ser al costat d'organitzacions com la Creu Roja a l'hora de poder traslladar en tot moment quina és la situació d'emergència social que pateixen moltes persones al nostre país i també què es fa des d'entitats humanitàries com la Creu Roja per afrontar-les".

Núria Llorach ha agraït aquest reconeixement en nom de tots els professionals dels mitjans de la Corporació: "Sempre estarem al costat d'entitats com la Creu Roja a l'hora d'afrontar les situacions d'emergència com la que ha provocat la Covid. Ajudar les organitzacions que atenen cada dia milers de persones al nostre país és un deure de servei públic".  

ccma.cat

Anar al contingut