"J. Pau, Jesús & Rock'n'Roll"
"J. Pau, Jesús & Rock'n'Roll"
COPRODUCCIONS

La coproducció de TV3 "J. Pau, Jesús & Rock'n'Roll" s'estrena a Amposta

Dissabte, a les 19.00, s'estrena a l'Auditori de la Fira de Mostres d'Amposta la coproducció de TV3 "J. Pau, Jesús & Rock'n'Roll". El documental, dirigit per Santi Valldepérez i Guillermo Barberà, és una aproximació biogràfica a la figura de Joan Enric Reverté, que durant la primera dècada del segle XXI va liderar el projecte musical Pare Jony.

Atenes és una de tantes ciutats europees desbordades pel flux migratori dels refugiats de les guerres que assolen Àfrica, Àsia i l'Orient Mitjà. Diverses ONG miren de canalitzar l'allau de demandes de persones que hi ha al marge del sistema d'ajuda de les institucions nacionals europees. Enmig d'aquest context, Joan Enric Reverté, president de la Fundació Provocant la Pau, es desviu per oferir un acompanyament integral a les persones refugiades més vulnerables.

La majoria de persones que s'apropen a Reverté ignoren qui hi ha darrere la seva figura. Una dècada enrere, va ser el pare Jony, capellà catòlic que va liderar un grup de rock i va aportar un discurs transformador i rupturista que des del principi va ser al punt de mira de l'ortodòxia.

Els atacs personals i les dificultats per tirar endavant el seu projecte de conscienciació social van fer que es replantegés la vida. Culminat un procés traumàtic, deslligat dels vincles amb la jerarquia eclesiàstica, Reverté es mira al mirall i emprèn una nova vida de servei als més necessitats.

El documental s'estrenarà dins del programa "Sense ficció" de TV3, el dimarts 7 de gener.

tv3.cat/documentals

 

Anar al contingut