"Hayati"
"Hayati"
DIJOUS, A LES 23.10

La coproducció de TV3 "Hayati" s'estrena a "El documental" del 33

Demà, a les 23.10, s'estrena la coproducció de TV3 "Hayati" a "El documental". L'obra de Sofi Escudí i Liliana Torres parla de la supervivència de milers de famílies síries a qui la guerra va prendre els millors anys de les seves vides.

"Hayati" és la història de l'Ossamah -una de les icones més vergonyoses del conflicte, per ser víctima d'una traveta a la frontera d'Hongria per part d'una reportera de televisió- i de la seva família, en una eterna lluita per aconseguir un visat que els permeti seguir fent les seves vides, però que probablement no arribi mai. Paradoxalment, tenen una casa, menjar i les seves vides no corren perill, però tots els seus objectius estan estancats.

Què significa ser refugiat de guerra del conflicte siri per a una família atrapada a Turquia? Com es pot seguir endavant amb la teva vida quan has hagut de deixar enrere la teva dona i fills, la noia amb qui estaves a punt de casar-te o la professió per la qual havies lluitat tant?

El documental, de Sofi Escudí i Liliana Torres, parla de les vides congelades i dels somnis que deixem enrere, una reflexió sobre l'espera i la supervivència de milers de famílies síries a qui la guerra va prendre els millors anys de les seves vides.

El mes passat es va anunciar que el documental participarà al Global Migration Film Festival, un esdeveniment organitzat per les Nacions Unides que aquest any gira a l'entorn de les migracions.

"Hayati" és una producció de Boogaloo i Films o Les Films d'Ici, una coproduc­ció de TV3, Les Films d'Ici Méditerranée i Escándalo Films, amb el suport de Movistar+, Al Jazeera, France Télévisions, Institut Català de les Empreses Culturals, CNC i Procirep.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut