DILLUNS, A LES 12.55

La Copa Intercontinental de futbol sala, a Esport3

Esport3 emetrà, a partir dilluns, la Copa Intercontinental de futbol sala que es disputa a Bangkok, a Tailàndia. El canal d'esports retransmetrà en directe els partits del Barça i el Pozo de la fase de grups; dissabte 31, les semifinals; i, diumenge 1, la final i la final de consolació. El primer partit serà dilluns, a les 12.55, entre el FC Barcelona i Shenzhen Nanling.

Àlex Oliva
Àlex Oliva

Esport3 emetrà els partits més destacats de la Copa Intercontinental de futbol sala que es disputa a Bangkok, Tailàndia. Una competició que compta amb dos equips europeus (el Barça i El Pozo Murcia), dos brasilers (Magnus i Corinthians), l'argentí Boca Juniors, i equips de l'Iran, la Xina, el Marroc, i el combinat que juga de local, el Chonburi Bluewave, de Tailàndia. El canal d'esports retransmetrà en directe els partits del Barça i el Pozo de la fase de grups; dissabte 31, les semifinals; i, diumenge 1, la final i el tercer i quart lloc.

El Barça arriba a la Copa Intercontinental després de guanyar la lliga a el Pozo, ara fa dos mesos. És una competició important que comença en plena pretemporada (la Lliga encara no ha començat), en què el Barça buscarà el seu primer títol intercontinental. L'equip per batre és el Magnus, del Brasil, que ha guanyat les dues últimes intercontinentals i es presenta a Bangkok com a favorit.

Calendari de la competició:

Dilluns 26 (a les 12.55):

FC Barcelona - Shenzhen Nanling (xinès)

Dimarts 27 (a les 8.55):

Sungun Varzaghan (Iran) - El Pozo

Dimecres 28:

El Pozo –M agnus (9.00)

Corinthians-Barça (3.00)

Dissabte 31:

A les 10, la primera semifinal. A les 13.00, la segona semifinal.

Diumenge 1:

A les 10.00, el partit pel 3r i 4t lloc. A les 13.00, la final.

Tots els partits, en directe per Esport3, amb els comentaris d'Àlex Oliva i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia.

esport3.cat

 

Anar al contingut