Demà (20.45), dissabte (15.55) i diumenge (12.00).

La Copa femenina de bàsquet, amb dos equips catalans, per Esport3

Demà, a les 20.45, el web esport3.cat emetrà, en directe, l'eliminatòria prèvia de semifinals de la Copa de la Reina de bàsquet entre l'Snatt's Femení Sant Adrià i el Mann-Filter Saragossa. I dissabte, a les 15.55, es podrà veure en directe a Esport3 el partit del guanyador de l'eliminatòria entre el Sant Adrià i el Mann-Filter i l'Spar Citylift Girona, que passa directament a semifinals.
Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional de bàsquet Cindy Lima.

Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional de bàsquet Cindy Lima.

Feia 28 anys que no hi havia dos equips catalans a la Copa de la Reina de bàsquet. I aquesta vegada, l'Spar Citylift Girona i l'Snatt's Femení Sant Adrià han aconseguit classificar-se per a la cita de Saragossa, en què prendran part sis equips. Esport3 els acompanyarà durant aquest cap de setmana.

L'Snatt's Femení Sant Adrià ha aconseguit una històrica classificació per a la Copa en la temporada d'ascens a la Lliga Femenina. L'equip adrianenc jugarà divendres, a les 20.45, l'eliminatòria prèvia de semifinals contra l'amfitrió de la competició, el Mann-Filter Saragossa. Aquest partit es podrà veure en directe pel web esport3.cat.

L'Spar Citylift Girona, finalista de la Copa femenina l'any passat, es va classificar per a la competició com a segon i cap de sèrie. Per tant, passa directament a semifinals. L'Uni s'enfrontarà precisament al guanyador de l'eliminatòria entre el Sant Adrià i el Mann-Filter. Hi ha, doncs, la possibilitat d'una semifinal íntegrament catalana. Un partit que s'emetrà en directe per Esport3 dissabte a les 15.55.

La gran final també es podrà seguir en directe per Esport3 diumenge a les 12.00. Les retransmissions de la Copa de la Reina aniran a càrrec de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional de bàsquet Cindy Lima.

 

esport3.cat