dissabte i diumenge

La Copa Continental d'hoquei patins, a Esport3 i a les plataformes digitals

Esport3 oferirà la Copa Continental d'hoquei patins. Dissabte es jugaran les semifinals, a les 16.55 serà el torn del Porto-Braga i, a les 19.40, el Voltregà-Valongo. Diumenge, la final es jugarà a les 12.05.

 

 

 

 

Tres equips portuguesos, Porto, Valongo i Braga, i un de català, el Voltregà, es veuran les cares aquest cap de setmana, en la final a quatre de la Copa Continental que acull el pavelló Victorià Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit. La Copa Continental és la Supercopa d'Europa, competició que enfronta els dos finalistes de la passada edició de la Champions, Porto i Valongo, amb els dos finalistes de l'Europe Cup, Voltregà i Braga, de forma creuada. La primera semifinal enfrontarà el Porto, vigent campió d'Europa, amb el Braga.

 

En la segona semifinal, el Voltregà es veurà les cares amb el Valongo. Després d'aixecar la temporada passada la seva segona Europe Cup, els osonencs esperen fer valer el factor pista per guanyar la primera Copa Continental de la seva història. Reforçats amb el fitxatge estrella d'Àlex Rodríguez, que ha tornat a casa, el Voltregà s'enfrontarà a un Valongo molt renovat, després de ser la revelació de l'hoquei europeu la temporada passada.

 

En cas de vèncer, la final seria diumenge a les 12.05.

 

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica del seleccionador català masculí Jordi Camps.

 

esport3.cat

Anar al contingut