La Coordinadora Catalana de Fundacions rep el suport de la CCMA per divulgar i donar a conèixer el món de les fundacions

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Coordinadora Catalana de Fundacions han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu la promoció i difusió de les activitats promogudes per aquesta entitat, que aplega prop de 700 fundacions associades en l'àmbit educatiu, de salut, d'acció social, cultural, de recerca i de cooperació.

Segons aquest acord, que tindrà una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats organitzades per la Coordinadora Catalana de Fundacions, així com la divulgació de temes relacionats amb el món de les fundacions.

La Coordinadora Catalana de Fundacions, amb gairebé 700 fundacions associades, és l'única institució de segon nivell del món fundacional a Catalunya. L'entitat representa els interessos col·lectius davant les administracions, els agents polítics, econòmics, socials i l'opinió pública. El seu objectiu fonamental és donar servei a les fundacions associades mitjançant la formació especialitzada, l'assessorament jurídic, fiscal i comptable, i incidir per obtenir un marc legislatiu que promogui la filantropia i el mecenatge. També promou la col·laboració i el treball en xarxa entre les fundacions.

La Coordinadora disposa de cinc comissions que apleguen les fundacions que treballen en un mateix àmbit: Educació, Salut, Àmbit Social, Recerca i Tecnologia i Cultura.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut