Dijous, a les 22.05

La Constitució celebra els 43 anys, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, l'espai de sàtira política "Polònia" celebra l'aniversari de la Constitució espanyola amb Pablo Casado (David Marcé), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Yolanda Díaz (Mireia Portas) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) que brindaran per aquests 43 anys de la Constitució.

I arran de l'aniversari, arriba l'entrega d'un nou "Unvoxing". Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) reben l'exclusiu producte de la marca Santiño: un kit per millorar la Constitució del 78, amb tota mena d'objectes per costumitzar els seus articles.

També s'estrenarà un nou format televisiu. Es tracta d'"Humor pandèmic", el programa on la variant òmicron intentarà superar totes les proves per ser la variant predominant. Entre els participants també hi haurà Josep Maria Argimon (Xavi Serrano), que mirarà d'aturar-lo abans que sigui massa tard.

El programa tindrà la seva pròpia versió de l'anunci de la loteria de Nadal. En aquest cas, ambientat al Partit Popular. Cospedal (Judit Martin), Aguirre (Mireia Portas), Rajoy (Queco Novell), Bárcenas (Cesc Casanovas) i altres membres del PP compartiran la sort de rebre sobres anònims.

Xavi Hernández (Xavi Espinosa) i Joan Laporta (Queco Novell) parlaran del futur del Barça, mentre que Antoni Gaudí (Marc Rodríguez) baixarà del cel per veure com s'il·lumina l'estrella de la torre de Maria.

Pere Aragonès (Jordi Soriano) assistirà a classes per aprendre a negociar. Aconseguirà les habilitats necessàries per fer front a les negociacions amb el govern espanyol?

Jordi Puigneró (David Marcé) mirarà d'aconseguir una reunió amb el govern central per obtenir el traspàs de Rodalies a la Generalitat, però es trobarà amb tots els problemes propis d'aquest servei i no arribarà a temps per reunir-se.

I després de més de dos mesos des de l'última trobada de la taula de diàleg, i sense data per a la següent reunió, es descobriràuna notícia sorprenent..

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut