La consellera de Salut, Alba Vergés, analitza l'evolució del coronavirus a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, a partir de les 8.40, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà en línia la consellera de Salut, Alba Vergés, per fer una anàlisi de l'evolució del coronavirus. Això després de la trucada habitual, a primera hora del matí, per fer un seguiment de la crisi amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas

A les 9.00, el programa oferirà una taula d'anàlisi per saber com s'ha adaptat l'arrencada del tercer trimestre universitari al confinament. Hi participaran María José Figueras, rectora de a Universitat Rovira i Virgili i actual presidenta de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques, i professors universitaris que estan fent classes a distància, com Jesús Alcober, professor de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels, que depèn de la UPC; Xavier Ribes, professor de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB, i Toni Rodón, coordinador del grau en Ciències Polítiques i de l'Administració de la UPF. El programa també obrirà línies telefòniques per parlar amb els estudiants.

A partir de les 10.08, roda amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya i, tot seguit, "Informe econòmic", amb Xavier Sala Martín, que analitzarà què pot fer l'economia per lluitar contra el coronavirus.

A les 10.48, Mònica Terribas entrevistarà Maria José Vega, portaveu d'ACNUR, per parlar de la situació dels refugiats en aquests moments de crisi sanitària global.

La secció "El galliner", amb Àlex Gorina, arribarà cap a les 11.10, i inclourà entrevistes telefòniques amb professionals del món del circ, com Kerry Raluy, una de les directores del Circ Raluy; Tortell Poltrona, fundador del Circ Cric, i Diana Pla, responsable de la companyia "Nemin", una petita companyia de circ.

Com cada dia, a partir de les 11.30, el programa connectarà en directe amb la roda de premsa  del Centre de Coordinació d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat i acabarà amb la secció "Músiques confinades".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut