Xènia Casado i la Roseta Marcè, demà, a "Canvi de xip"
Xènia Casado i la Roseta Marcè, demà, a "Canvi de xip"
Demà, a les 22.05

La comunicadora Xènia Casado i la Roseta, una pionera de la natació sincronitzada, protagonitzen un nou capítol de "Canvi de xip"

Demà dimecres, 4 d'agost, a les 22.05, TV3 estrena el cinquè capítol de "Canvi de xip", en què la comunicadora Xènia Casado ensenyarà a la Roseta a fer funcionar una tauleta.

Poques persones arriben als 88 anys amb l'energia que té la Roseta, una pionera de la natació sincronitzada sense pèls a la llengua. A ella li agradaria utilitzar la tecnologia per exercitar la ment i mantenir-se activa, però confessa que li costa retenir el que aprèn.

I aquí arriba la Xènia Casado, locutora i comunicadora, disposada a donar-li eines perquè incorpori un element tecnològic a la seva vida quotidiana: la tauleta.

Juntes descobriran el "brain training", les aplicacions per escoltar música o fer gimnàstica, i protagonitzaran un final aquàtic històric

"Canvi de xip" és el nou programa de TV3 que s'ha proposat introduir les generacions més grans al món de la tecnologia.

"Canvi de xip" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Gestmusic i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, adaptada del format "Onliners & Old Timers", que arriba a TV3 després d'haver-se emès amb èxit al Regne Unit i a Finlàndia.

tv3.cat/
tv3/canvi-de-xip/

instagram.com/canvidexiptv3/ 
twitter.com/CanvideXipTV3

Anar al contingut