Dissabte, a les 13.55

La comunicació, a "Obrint plaça"

Demà, dissabte 9 de novembre, a les 13.55, TV3 emetrà un altre episodi d'"Obrint plaça", el programa presentat per Biel Duran i Aina Mallol, amb els comentaris de Carles Cortés a peu de plaça, que acosta el món dels castells al gran públic. En el capítol d'aquest dissabte, el programa parlarà de la comunicació, perquè en el món casteller, com en l'exterior, el que no s'explica no existeix.

Amb el locutor Carles Cortés, "Obrint plaça" viurà com és una transmissió televisiva d'una diada castellera. I amb el periodista especialitzat Xavier Capdevila s'analitzarà com ha evolucionat la comunicació en el món casteller: si abans s'explicaven igual que  ara, què es pofer perquè l'actualitat castellera arribi a més gent i de la manera més activa possible, o quin paper hi poden jugar els mitjans de comunicació tradicionals i també les xarxes socials.

El programa també parlarà sobre comunicació amb un dels grans noms de la ràdio i la televisió actuals: Jordi Basté. I acabarà descobrint, de la mà de l'especialista Teresa Baró, un vessant de la comunicació poc conegut però que és fonamental en les relacions amb l'entorn: la comunicació no verbal.

"Obrint plaça" s'emet cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, TV3 oferirà un resum de les actuacions de les sis diades més importants, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3.cat
tv3/obrintplaca/
Anar al contingut