Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

La compareixença del president Torra al Tribunal Suprem, a "Els matins"

Demà dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà tres experts juristes: Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB; Jordi Nieva, catedràtic de Dret Processal de la UB, i Eva Labarta, advocada penalista, el dia que el president Quim Torra compareix al Tribunal Suprem, que decidirà si avala o no la sentència d'inhabilitació del TSJC. Al final del programa, també es connectarà amb Madrid per conèixer l'última hora al Suprem abans de la compareixença de Torra.

Situació crítica a Madrid

El genetista Salvador Macip analitzarà les últimes dades de l'evolució de la pandèmia de Covid-19, amb especial atenció a les mesures anunciades a la Comunitat de Madrid.

L'institut Guttmann i les seqüeles de la Covid

Es podrà veure com es recuperen a l'Institut Guttmann persones que han tingut la Covid-19 i tenen ara dificultats per caminar o per concentrar-se.

Desagradable sorpresa

El programa recuperarà la cita prevista ahir amb Natza Farré, perquè digui què li ha provocat la prohibició a l'accés d'una dona al Museu d'Orsay de París pel seu escot.

Un poeta que no és un robot

L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars explicarà què ha passat amb el Premi Espasa de poesia.

La taula d'"Els matins"

Comentaran i contextualitzaran tot el que vagi passant durant el matí Esther Vera i Antonio Baños.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut