"La Chana", de Lucija Stojevic
"La Chana", de Lucija Stojevic

"La Chana" guanya el premi del públic al Festival Le Voci dell'Inchiesta

El documental dirigit per Lucija Stojevic, que compta amb la participació de TV3, fa un apropament a la figura de la "bailaora" Antonia Santiago Amador, més coneguda com La Chana.

"La Chana" va ser guardonat amb el premi del públic en la seva estrena a Itàlia, a Le Voci dell'Inchiesta, a Pordenone, el passat mes d'abril. El treball de Lucija Stojevic fa un retrat d'Antonia Santiago Amador, coneguda com La Chana, una "bailaora" de flamenc que va tornar als escenaris després de 30 anys de retir. Al llarg del documental, la protagonista revela el secret de la seva desaparició quan es trobava al cim de la seva carrera.

El documental, que aquests dies participa en el Hot Docs, el Festival Internacional de Documental del Canadà, que té lloc a Toronto, del 27 d'abril al 7 de maig, també va obtenir el premi del públic a l'IDFA 2016, l'International Documentary Film Festival d'Amsterdam.

El documental és una producció de Noon Films, Bless Bless Productions i RTVE, amb la col·laboració de TV3 i el suport de l'ICEC i d'Iceland Film Center.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut