Dissabte, a les 13.50

La Champions femenina del F.C. Barcelona i The Tyets, a "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.50, i des de divendres a TV3 a la carta, arriba "Zona zàping". Aquesta setmana, dedicat exclusivament a la gran victòria del F.C. Barcelona a la final de la Champions League femenina del passat dissabte, remuntant 2 gols en contra al Wolfsburg alemany.

Els mataronins Oriol Ramon i Xavier Coca, més coneguts com The Tyets han participat al "Zona Zàping" d'aquesta setmana dedicant el seu gran èxit "Coti x Coti" a les jugadores blaugrana. Una cançó que ha esdevingut gairebé un himne dins del vestidor culer, i que servirà per il·lustrar el Top1 del programa on, a més de veure les jugadores del Barça cantar, veurem una tria de les millors imatges rebudes pels seguidors que van respondre a la crida i han fet arribar les imatges de com han viscut i gaudit un moment històric com el de la segona Champions League femenina del F.C. Barcelona. 

Aquesta cap de setmana, el "Zona Zàping" també oferirà tots els gols des de tots els punts de vista, i l'emoció de la grada barcelonista present a l'estadi d'Eindhoven. Tot salpebrat amb un munt d'anècdotes com el de la nena que va endevinar el resultat final, els somnis infantils de la Laura Brugués, present a la final, el coixí que Aitana Bonmatí es va portar de casa, la intrahistòria del gol de la victòria, on Jonatan Giràldez va ser l'últim en saber que havien fet gol, i sobretot les alegries i celebracions posteriors al partit: des del camp al vestidor, l'aeroport i l'avió, fins a la celebració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. 

I, els col.laboradors Pol Gise, Laura Grau i Daniel Andechaga dedicaran la seves seccions a comentar i interpretar a la seva manera el triomf de les blaugrana i, sobretot, de com ho van celebrar els aficionats. 

Així mateix, la selecció dels Reels d'Instagram i la cançó de la secció GO, també estaran dedicats a l'afició blaugrana, tant la que va viatjar fins als Països Baixos, com la que va viure i patir a casa seguint el partit per TV3. 

 

Anar al contingut