La CCMA s'adhereix a la Declaració Institucional del Dia Internacional de les Dones

El Consell de Govern de la CCMA ha decidit per unanimitat adherir-se a la Declaració Institucional del 8 de març del 2019, Dia Internacional de les Dones, aprovada per la Generalitat de Catalunya.

Amb el lema "Reivindiquem els feminismes. Som aquí. Som 8 de març", en la declaració la Generalitat reafirma la necessitat de continuar reivindicant la igualtat efectiva de dones i homes perquè, malgrat l'auge feminista dels últims anys i l'apoderament de les dones, el sistema patriarcal resisteix i discrimina diàriament les dones, negant-ne els drets fonamentals.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, compromesa amb la reivindicació dels drets de les dones, dona ple suport a la implementació de totes les polítiques d'igualtat recollides en el Pla estratègic de polítiques d'igualtat de gènere 2019-2022 del govern i es compromet a incorporar la perspectiva de gènere en tots els seus àmbits d'actuació i a lluitar per l'eliminació de la violència masclista.

En aquest sentit, TV3, Catalunya Ràdio i els mitjans digitals de la CCMA, amb el lema #SomDones, dediquen gran part de la programació d'aquesta setmana a les reivindicacions, les aspiracions i la realitat de les dones en una societat que ha de continuar avançant per aconseguir la igualtat efectiva.

ccma.cat

#SomDones