La CCMA nomena Vicent Sanchis nou director de Televisió de Catalunya

El periodista assumeix el càrrec amb el repte de mantenir el lideratge i la qualitat del servei públic de comunicació.

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat el nomenament de Vicent Sanchis com a nou director de Televisió de Catalunya, en substitució de Jaume Peral, que deixa el càrrec per motius personals.

Vicent Sanchis i Llàcer (València, 1961) és periodista, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Comunicació per la Universitat Ramon Llull. Ha estat director del setmanari "El Temps" (1984-1988),  de la revista "Setze" (1988), director adjunt i director del diari "El observador" (1990-1993) i director del diari "Avui" (1996-2007). Posteriorment, va presidir la Corporació Catalana de Comunicació SL, editora d'aquest diari.

En el camp audiovisual, ha estat guionista i director de diversos programes de Televisió de Catalunya i els anys 2009-2010 va ser director del canal Barça TV. Professor de la Universitat Ramon Llull, actualment exercia el càrrec de director adjunt del diari digital "El Món".

El Consell de Govern ha agraït a Jaume Peral la professionalitat i la dedicació en aquesta darrera etapa, en què la cadena ha assolit el rècord històric de lideratge d'audiències. És la primera televisió a Catalunya que encadena aquest èxit durant set anys consecutius. Vicent Sanchis arriba amb la voluntat de donar la màxima ambició al projecte audiovisual de la CCMA i garantir la qualitat del servei públic de comunicació que desenvolupa la televisió nacional de Catalunya.

ccma.cat

Anar al contingut