La CCMA i el Vadevi col·laboren per a promoure els vins catalans i la setena edició dels Premis Vinari 2019

Aquest migdia, Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i Salvador Cot, editor del diari de vins catalans Vadevi, han signat un nou acord de col·laboració per seguir fent promoció i difusió de la cultura del vi de Catalunya com a patrimoni enogastronòmic del país.

L'acord estableix que la CCMA donarà suport a la setena edició dels Premis Vinari, la corresponent a aquest anys 2019, fent d'altaveu del concurs en les diverses fases d'execució i emetent en directe l'acte de lliurament dels Premis, que se celebrarà el divendres 11 d'octubre a Vilafranca del Penedès.

L'empresa Comunicació Vinària edita, des de 2009, Vadevi, mitjà de referència dels vins catalans i prescriptor del sector vitivinícola català, que, precisament enguany, celebra el desè aniversari. Des del 2013, organitza els Premis Vinari, el concurs de vins de Catalunya amb l'objectiu de donar a conèixer i potenciar la producció vitivinícola del país.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i, en aquest cas, també del patrimoni gastronòmic del vi del país.

ccma.cat

 

 

Anar al contingut