La CCMA i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya uneixen forces per impulsar el sector

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya han firmat un acord de col·laboració per impulsar el sector de la comunicació, la publicitat, el màrqueting i les relacions públiques.

Aquest acord de col·laboració, l'han signat Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, i Rosa Romà, degana del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya. L'acord té com a objectiu impulsar el sector de la comunicació, la publicitat, el màrqueting i les relacions públiques per tal d'enfortir la indústria de la comunicació publicitària catalana i situar Catalunya com a referència internacional en aquest sector.

Així mateix, la CCMA i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya treballaran conjuntament per fomentar el coneixement de l'evolució del sector per part de les persones consumidores i usuàries. En aquest sentit, podran organitzar activitats conjuntes de divulgació, formació o estudi relacionades amb l'activitat publicitària i el paper de les marques en els mitjans de comunicació.

Segons aquest conveni, la CCMA serà considerada partner corporatiu del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, de tal manera que formarà part del consell consultiu de l'entitat i participarà en les principals activitats del Col·legi, com els Premis Impacte, la Festa d'Estiu, el Mirador Indiscret o els After Work, entre altres.

En declaracions de la degana del Col·legi, Rosa Romà, "l'acord amb la CCMA suposa un gran pas per al Col·legi en el seu objectiu d'impulsar el sector del màrqueting i la comunicació a Catalunya. Anar de la mà d'una entitat com la Corporació possibilita tenir la visibilitat necessària d'un sector en constant transformació. Estem molt satisfets de comptar amb el suport de la Corporació en aquest ambiciós projecte".

Per la seva banda, la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, ha destacat que "impulsar les indústries culturals del nostre país i projectar el talent dels seus professionals és un dels objectius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals com a servei públic de comunicació. En aquest sentit, col·laborar amb el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ens permetrà focalitzar-nos en aquest àmbit estratègic".

El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya és la institució que agrupa el col·lectiu de professionals que es dediquen al màrqueting, la comunicació, la publicitat, les relacions públiques i la comunicació en general. Entre les seves finalitats, hi ha ordenar i vigilar l'exercici de la professió en el marc legal que li és d'aplicació, defensar els interessos professionals dels col·legiats, vetllar perquè l'activitat professional s'adeqüi als interessos dels ciutadans, millorar la formació professional o impulsar el reconeixement i desenvolupament del sector a Catalunya.

ccma.cat

colpublirp.com

Anar al contingut