La CCMA i Badalona Comunicació signen un acord per a la promoció i difusió de les activitats de la 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival

El conveni vol potenciar la indústria audiovisual en l'àmbit del curtmetratge, que és el cinema protagonista del festival FILMETS

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats organitzades en el marc de la 47a edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 22 al 31 d'octubre. El conveni té com a objectiu el foment de la indústria audiovisual pel que fa al gènere del curtmetratge.

Núria Llorach, presidenta en funcions de la CCMA, i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació, han signat aquest acord de col·laboració per a la promoció i difusió de les activitats de la 47a edició de FILMETS Badalona Film Festival i el foment dels curtmetratges.

El lema de la 47a edició de FILMETS és "Això no va per llarg", un eslògan de doble sentit i en clara referència al fet que, gràcies a la vacunació massiva, ja ens trobem a la part final de la pandèmia de la Covid-19 i a que FILMETS és un festival competitiu on les pel·lícules són curtmetratges i no llargmetratges.

En aquesta edició del 2021, el festival es torna a presentar en format híbrid, com l'any passat, però amb moltes més sessions presencials al Teatre Zorrilla de Badalona, a l'Institut Français de Barcelona, que passa d'una a tres sessions presencials, i als cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat. Precisament, a l'octubre, FILMETS torna a Sant Boi després que l'any passat els cinemes Can Castellet estiguessin tancats a causa de la pandèmia. D'altra banda, totes les pel·lícules en competició al festival es podran veure gratuïtament al web del festival www.festivalfilmets.cat.

Els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, faran un ampli seguiment de les activitats de la propera edició del FILMETS Badalona. A més, coincidint amb les projeccions del festival, alguns dels programes de Catalunya Ràdio posaran en marxa diverses experiències i accions de participació adreçades a espectadors i oients.

Aquest acord entre la CCMA i Badalona Comunicació s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

 

 

Anar al contingut