La CCMA estrena el servei d'audiodescripció al web de TV3

Des d'aquesta setmana, els vídeos del TV3 a la carta oferiran també el servei d'audiodescripció per internet

TV3 ha fet un nou pas en l'accessibilitat amb la posada en marxa del servei d'audiodescripció en els vídeos que ofereix a la carta, a través d'internet.  Fins ara, aquest servei només estava disponible a les televisions intel·ligents, a través de l'aplicació de TV3 i del servei d'Hbbtv. Ara les persones cegues o amb dificultats de visió podran gaudir dels programes de TV3 amb audiodescripció, també, a través de la web de TV3.

Les primeres emissions de pel·lícules amb audiodescripció es van fer a principis dels 90 i, de manera continuada, des del 2007. Pensant en la població infantil, l'any passat es van començar a emetre els gags del Super3 amb aquest servei.

La CCMA sempre ha estat pionera a l'estat en l'accessibilitat de tots els seus continguts i TV3 manté un ferm compromís per fer que els seus continguts siguin accessibles a tothom a través de diferents mitjans segons les necessitats de l'audiència. Entre altres serveis, ofereix subtitulació, traducció a la llengua de signes, audiodescripció i audiosubtitulació.

ccma.cat

Anar al contingut