La CCMA condemna l'actitud de Francesc de Dalmases envers la subdirectora del FAQS

L'ens públic exigeix respecte als professionals dels mitjans de comunicació en qualsevol circumstància, per una informació lliure de coaccions i intimidacions, un cop coneguts els fets que van passar, fora del plató, durant el programa "Preguntes Freqüents", del passat 9 de juliol, després de l'entrevista a la presidenta del Parlament de Catalunya.

 

Un cop s'han confirmat els fets per part de la productora El Terrat, la direcció de la CCMA condemna l'actitud del diputat Francesc de Dalmases envers la subdirectora del FAQS després de l'entrevista que es va fer a la presidenta del Parlament, Laura Borràs. 

La direcció de l'ens públic exigeix respecte als professionals dels mitjans de comunicació en qualsevol circumstància, per una informació lliure de coaccions i intimidacions. 

La Corporació s'ha posat a disposició de les persones afectades que, fins al moment, no han volgut adoptar cap mesura al respecte. 

La CCMA treballarà amb els consells professionals, els comitès d'empresa i els òrgans de representació de la professió, noves mesures i protocols de protecció dels professionals.

 

Anar al contingut