La Cavalcada de Reis des de Vilanova i la Geltrú, amb Eloi Cordomí i Ester Bertran, a TV3

Aquest any TV3 transmetrà la cavalcada de Reis des de Vilanova i la Geltrú, el 5 de gener. Eloi Cordomí i Ester Bertran seran els encarregats d'explicar tot el que passarà pels carrers de la capital del Garraf

Aquesta cavalcada es va renovar totalment ara fa 20 anys, el 1998, i tot el disseny escenogràfic i de vestuari és obra del reconegut creador Amadeu Ferré. La cavalcada compta amb la participació de més de 200 persones voluntàries vinculades a diferents entitats i associacions de la localitat i recorre els carrers més cèntrics de la ciutat.

La transmissió serà d'Eloi Cordomí i Ester Bertran. L'Eloi, conegut per les seves aparicions a les informacions metereològiques de la cadena i al magazín "Tot es mou", aproparà, amb la seva naturalitat i empatia amb l'espectador, els trets principals i més curiosos de la cavalcada i de la ciutat.

I l'Ester, reportera habitual del magazín de tarda de TV3 "Tot es mou", donarà una visió divertida i sorprenent dels fets que hagin passat els dies previs a la cavalcada, com l'arribada del patge reial Eliseu o l'entrenament que estan rebent els cavalls que participaran en la cavalcada. L'Ester també farà connexions des dins mateix de la cavalcada, per viure-la i transmetre-la com si fos una vilanovina més.

Eloi Cordomí també rebrà al seu espai d'entrevistes situat al centre neuràlgic de la cavalcada, a la coneguda Plaça de la Vila, la visita de personatges emblemàtics de la ciutat per la seva projecció professional. I el visitaran personatges del canal Super3. Els vilanovins, coneguts col·loquialment com a "llunàtics", per la llegenda de "La lluna en un cove",  rebran la visita d'un personatge nadiu de la lluna, el "Biri Biri". Per primera vegada el popular personatge de la família, sortirà fora de la casa i tractant-se d'un bebè, no serà difícil que es perdi per la ciutat amb tantíssima gent com hi haurà. Sort que la família demanarà l'ajuda dels vilanovins per trobar-lo a partir de les pistes que es trobin pels carrers.

Al llarg del programa, diferents personatges coneguts pel públic de TV3 faran arribar els seus missatges dels records més divertits, emocionants i curiosos de la nit de Reis. Així els Òscars, Dalmau i Andreu, Toni Cruanyes, Laia Ferrer,...entre molts d'altres, explicaran les seves anècdotes més divertides d'aquesta màgica nit.

tv3.cat

Anar al contingut