"La catedral del mar"
"La catedral del mar"

"La catedral del mar", coproducció de TV3, finalista als Premis Iris 2018

Michelle Jenner en la categoria de millor actriu i Jaume Banacolocha i Joan Bas en la de millor producció, tots tres per "La catedral del mar", són els finalistes a endur-se un Premi Iris 2018 de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió. "La catedral del mar", coproducció de TV3, Diagonal TV i Antena 3, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, s'emet cada dilluns a TV3 com a líder de la seva franja.

Basada en el supervendes d'Ildefonso Falcones, la sèrie està dirigida per Jordi Frades i amb un repartiment encapçalat per Aitor Luna, Michelle Jenner, Pablo Derqui, Josep Maria Pou, Silvia Abascal i Daniel Grao, entre d'altres.

L'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió ha donat a conèixer els professionals i programes finalistes als Premis Iris 2018 entre les més de 450 candidatures presentades per televisions, productores i membres de l'Acadèmia, un centenar més que la passada edició. Els guanyadors seran votats pels acadèmics entre tots els nominats, en secret i davant de notari, i es coneixeran a finals d'octubre durant la cerimònia de lliurament dels guardons.

Aquest any es compleixen dues dècades del naixement dels premis de l'Acadèmia de Televisió, que es van crear el 1998 durant la presidència d'Antonio Mercero per reconèixer l'excel·lència dels professionals i programes de la televisió a Espanya.

En les properes setmanes, al costat dels premis que voten davant notari els acadèmics, un jurat de reconeguts professionals triarà els Premis Iris del Jurat entre els diferents oficis i àrees professionals de la televisió. A més, un comitè de crítics i comentaristes de televisió premiarà un any més els professionals i programes més valorats de la temporada amb el Premi Iris de la Crítica.

El Consell de l'Acadèmia, integrat per representants de la Junta Directiva, cadenes de televisió i entitats de gestió de drets, s'encarregarà de triar els Premis Iris Autonòmics.

tv3.cat/lacatedraldelmar

twitter.com/catedralmarTV3

Anar al contingut