La cantant Suu i Llucià Ferrer, a "L'au pair"

El dijous 11 d'agost, a les 22.05, TV3 estrenarà un nou capítol de la segona temporada de "L'au pair", la sèrie de l'estiu en què personatges del món de la música, els mitjans i l'espectacle del país es converteixen en cangurs per un dia.

En aquest episodi, titulat "Quatre són multitud", els protagonistes seran la cantant Suu i Llucià Ferrer, presentador de l'"Atrapa'm si pots". Tots dos faran d'au-pairs durant unes hores.

La Suu fa d'au-pair de la Irena (8 anys ) i l'Arnau (5 anys), dos germans de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) amb caràcters molt diferents. La Irena és sensible i ordenada i l'Arnau és un autèntic huracà. La Suu no ho tindrà gens fàcil per gestionar un dia amb aquests dos germans i les possibles visites sorpresa que rebin durant el dia.

El Llucià Ferrer conviurà un dia sencer amb la Leia (9 anys), el Quim (7 anys), el Pep (7 anys) i el Mateu (3 anys). Són quatre germans amb personalitats molt diferents que viuen a Igualada (l'Anoia). La feina del Llucià serà aconseguir gestionar els problemes habituals en una casa de quatre germans, dos d'ells bessons.

El programa

Una de les estrenes de TV3 d'aquest estiu és la segona temporada de "L'au pair", un programa per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d'uns nens que ni coneix ni ha vist mai i amb qui haurà de conviure tot un dia

És una producció de TV3 amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

tv3.cat/

#AuPairTV3

Sant Joan Despí, 10 d'agost del 2022

Anar al contingut