La candidatura "Catalonia Second", a "Polònia"

Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, es presentarà la candidatura "Catalonia, Second", explicant tots els mèrits de Catalunya per ocupar el segon lloc, just darrere dels Estats Units.

Mentrestant, Íñigo Errejón (Joan Amargós) començarà una nova carrera política amb dos companys de viatge molt peculiars. I Josep Capella (David Olivares) entrevistarà Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) i el seu nou home de confiança.

També es coneixerà l'autèntica relació que Rajoy (Queco Novell) manté amb els jutges. I se sabrà qui és el gran damnificat del congrés del PP.

D'altra banda, Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Ivan Labanda) posaran el primer cèntim de la Hisenda pròpia i el vicepresident del govern haurà d'enfrontar-se al control parlamentari pel cas Vidal.

A més, el programa estrenarà el personatge de Lluís Marquina (Ivan Labanda), que portarà la nova aplicació de moda al PP i Ermessenda de Carcassona (Marc Rodríguez) es presentarà com a candidata a "Els 4 del Mont Rushmore".

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

 

Anar al contingut