La Candela continua desapareguda, a "La Riera"

El dilluns 24 d'abril, a les 15.50, en el capítol 1490 de "La Riera", la Candela continua desapareguda. La Lídia és jutjada pels seus delictes econòmics. I la Mercè confia que l'Emili invertirà diners en l'hotel.

La Maribel se sent culpable de la desaparició de la Candela. En Quiroga li diu que se sap que la noia va tornar fins a Sant Climent, perquè una companya la va veure a l'estació. El policia està convençut que la noia no ha fugit voluntàriament. A més, avui surt a la llum que la Candela va fer de prostituta.

Avui també és el dia del nou judici a la Lídia. Aquesta vegada pels seus delictes econòmics. Ella té molta por d'haver de tornar a la presó. La Menchu li ofereix tot el seu suport.

Per la seva banda, la Mercè confia que l'Emili invertirà en l'hotel de Can Riera, però l'Iñaki desaconsella al seu pare que ho faci, perquè no li convé tenir més llaços amb els Guitart-Riera.

I la Tilda i la Griselda no acaben de fer net. És evident que la Griselda encara no ha paït el disgust. Avui, a Can Riera, coincideix amb l'Iñaki i la seva dona, la Fina, que quan la veu parlant amb l'Iñaki dedueix que es tracta d'una de les seves amants.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify