Laura Rosel
Laura Rosel
Dilluns, a partir de les 6.00

La campanya electoral de Madrid, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Aquest dilluns, a "El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel parlarà de la campanya electoral per a les eleccions autonòmiques a la Comunitat de Madrid del pròxim 4 de maig.

A les 07.40, "Les veus de la Covid", per parlar de l'evolució de la pandèmia amb Marga Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

A les 08.45, "Taula d'anàlisi", amb Pilar Santos, periodista d'El Periódico a Madrid; Roger Pi de Cabanyes, delegat de l'ACN a Madrid, i Albert Calatrava, delegat de CR i TV3 a Madrid.

A les 09.20, "Taula d'anàlisi", amb Santi Villas, periodista; Mario Gas, director teatral; Ivan Labanda, actor; Laura Fa, periodista, i Itziar Castro, actriu.

A les 10.15, entrevista a Àlex Rigola, director de teatre que presenta l'espectacle "23F. Anatomia d'un instant", a partir de la novel·la de Javier Cercas, que es podrà veure del 8 d'abril al 2 de maig al Teatre Lliure de Gràcia.

A les 10.45, "Ho deixo tot", aquesta setmana "Deixem de publicar llibres", amb Dolors Boatella, guionista, humorista i llibretera a Menorca.  

A les 11.06, el programa celebrarà els 1.000 programes en antena del "Tot costa" i analitzà el resultat de la Copa del Rei amb Jordi Costa i Sònia Gelmà, realitzadors del programa "Tot costa". També parlà amb Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA, que presenta el nou podcast "Futbol català amb Marc Marbà" disponible a partir del 20/4.

I a les 12.05, "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, que convidaran Eduard Estivill i Carla Estivill, pare i filla han publicat "El mètode Tokei".

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de 6.00 a 13.00.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio
Anar al contingut