La Bibiana vol saber què amaga l'Àxel, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1477 de "La Riera", la Bibiana comença a dubtar de l'estranya conducta de l'Àxel cada vegada que li treu el tema de la seva infantesa. Creu que el noi amaga alguna cosa. A més, la Rebeca interroga la Joana després que la Muriel li ha explicat que la viuda sap qui li va matar el marit.

La Bibiana diu a l'Àxel que no entén per què no apareix als registres d'adopcions. Ell s'enfada i li demana que no es fiqui en la seva vida. Ella, que s'adona que ell sempre es posa exageradament nerviós quan surt el tema de la seva infància, comença a estar amoïnada per aquesta actitud.

L'Emili continua fent plans de futur amb en Bruno sense tenir en compte els seus sentiments o el seu parer. Ara vol jubilar-se i marxar amb ell a viure a Miami. A més, avui el presenta al seu fill Iñaki. El Bruno se sent cada cop més ofegat. La Candela li aconsella que posi fi a la relació.

A l'Ajuntament, la Muriel, en contra de l'opinió d'en Quiroga i de la Maria, està decidida a explicar a la Rebeca el que sap de la Joana. Després la inspectora anirà a interrogar-la.

Per la seva banda, la Susi se sorprèn en saber que en Pasqual i la Mireia estan buscant una criatura. En Pasqual, que ha vist la noia parlant amb la Mireia, tem que no li hagi explicat la situació a la seva dona, i es posa desagradable amb ella. La pressiona perquè avorti i ella se n'està afartant.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut