La bellesa i els canons estètics actuals, a "Merlinari"

Dilluns, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies, i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. L'actriu Elisabet Casanovas, que interpreta la Tània, es convertirà en el fil conductor d'aquest capítol en què el "Merlinari" es trasllada a l'institut Lluís de Peguera de Manresa.

Plotí és el filòsof protagonista del capítol d'aquesta setmana i el Merlí fa reflexionar els peripatètics sobre la bellesa i els cànons estètics actuals. Sobre aquest tema també s'ha preguntat  el "Merlinari". Els alumnes de segon de Batxillerat de l'institut Lluís de Peguera de Manresa donaran el seu punt de vista: com es veuen ells mateixos? Què els atrau? Què és la bellesa i com la mostren a través de les xarxes socials?

Elisabet Casanovas és la protagonista del "Merlinari" d'aquesta setmana. Parlarà sobre l'evolució del personatge de la Tània i cantarà una cançó especial per a ella: "L'àguila negra".

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

 

Anar al contingut