La BBC reprodueix la narració d'en Puyal del gol històric de Messi que supera el rècord de César

Al web de la BBC, Joaquim Maria Puyal canta el gol de Leo Messi que suposa el 3 a 2 per al Barcelona i explica que el jugador argentí acaba de convertir-se en el màxim golejador de la història del club.

El web de la BBC i el seu canal internacional de notícies per TV ha reproduït la narració que va fer Joaquim Maria Puyal a Catalunya Ràdio del gol de Leo Messi per il·lustrar la informació que el jugador argentí s'ha convertit en el màxim golejador de la història del Futbol Club Barcelona.

Des d'ahir a la nit, el web de la BBC reprodueix l'instant de La transmissió d'en Puyal del partit d'ahir entre el Barça i el Granada, que va acabar amb el marcador de 5 a 3 a favor del conjunt blaugrana, amb un hat-trick de Messi. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17454663

Al web de la BBC Joaquim Maria Puyal canta el gol del davanter blaugrana que suposa el 3 a 2 per al Barcelona i explica que a les 10:25 de la nit, en el minut 22 de la segona part, Leo Messi acaba de superar amb 233 gols el rècord de César en partits oficials.

La informació que la BBC reprodueix al seu web i que aquest matí també s'emetia pel canal de televisió BBC News World destaca que la narració és en català.