Diumenge, a les 8.30

La 70a edició del Gran Premi de Macau de F3, en directe, a Esport3

Diumenge, a les 8.30, es podrà seguir, en directe, per Esport3 el Gran Premi de Macau de F3, la cursa en què els candidats a arribar a la Fórmula 1 volen brillar

Considerada una de les grans cites del panorama automobilístic, el Gran Premi de Macau de F3 és la cursa on els candidats a arribar a la Fórmula 1 volen brillar. En els carrers de la ciutat-estat han guanyat noms històrics com Michael Schumacher o Ayrton Senna. 

Aquest any hi participaran dos pilots catalans, el barceloní Pepe Martí i l'aranès Mari Boya. Tots dos intentaran seguir els passos de Dani Juncadella, l'únic català en guanyar en aquest popular circuit urbà. 

Martí, alhora, s'estrenarà com a pilot Red Bull. L'anunci es va fer al setembre i la cursa de diumenge serà la primera on lluirà el suport de la beguda energètica. A més, Pepe Martí ha lluitat pel campionat de F3 d'aquest any. 

Per part de Mari Boya, el cap de setmana passat es va proclamar sots campió de la Eurocup3 i encara aquest Gran Premi de Macau amb vistes a un 2024 més competitiu. 

Els catalans es veuran les cares amb l'últim guanyador del Gran Premi de Macau de F3, Richard Verschoor, o Marcus Armstrong, rival d'Àlex Palou a l'IndyCar. 

Els comentaris seran de Noel Rodríguez i l'anàlisi de Santi Torres. 

esport3.cat

Anar al contingut