Dimarts, a les 20.00

La 25a Festa de l'Esport Català, a Esport3

Demà, a les 20.00, Esport3 emetrà en directe la 25a Festa de l'Esport Català que se celebrarà al CaixaFòrum de Barcelona. La gala la conduirà Marta Carreras i entre els premiats destaquen Alexia Putellas i Saúl Craviotto

Un any més, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el diari SPORT i la Secretaria General de l'Esport organitzen la Festa de l'Esport Català, que enguany arriba a la seva vint-i-cinquena edició. Aquest esdeveniment esportiu premia, any rere any, els i les esportistes i entitats més destacats de la temporada, així com aquells que mereixen un reconeixement especial per la seva trajectòria esportiva. La Festa serà retransmesa en directe pel canal Esport3. 

Entre els premiats aquest any destaquen com a la millor esportista la blaugrana Alexia Putellas i com a millor esportista masculí el piragüista Saül Craviotto. El millor esportista paralímpic ha estat el ciclista Sergio Garrote, i la millor esportista paralímpica, la waterpolista Elena Ruiz. El reconeixement a l'esportista amb més projecció se l'emportarà Eric Pastor. El premi a millor equip català serà per a l'equip femení de futbol del Barça. I el millor entrenador, Xavi Pascual. I el guardó a millor esportista llegendari serà per a Pau Gasol. El premi a l'esperit esportiu per a Àlex Roca. 

Anar al contingut