La 16a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC, a l'Esport3

Des de demà i fins diumenge se celebrarà en 22 municipis de les comarques gironines el torneig internacional de Futbol Base MIC (Mediterranean International Cup). Més de 250 equips de 40 països hi participaran. El canal Esport3 en farà un ampli seguiment amb l'emissió de diversos partits, entre ells les finals de dissabte i diumenge.

La 16a edició del MIC reunirà a la Costa Brava 253 equips procedents d'arreu del món, xifra que representa un increment de 45 conjunts respecte de l'any passat. Totes les categories del torneig han experimentat un increment considerable en el nombre d'inscrits. Per segon any consecutiu el MIC també aposta pel futbol femení, amb 8 participants en la categoria infantil-aleví.

El nivell dels equips participants al MIC es manté respecte d'anteriors edicions i no faltaran a la cita clubs de primera línia com el FC Barcelona, el Reial Madrid, el RCD Espanyol, el Manchester United, el Manchester City, el Liverpool, el Tottenham, l'Inter de Milà i el Porto. En aquesta edició s'estrena Filipines, amb la presència del Philipines Dragons, i també hi haurà conjunts del Pakistan i el Perú, entre d'altres països.
 
Al MIC han participat jugadors com Leo Messi, Neymar, Gerard Piqué, Sergi Busquets, Marc Bartra, Sergi Roberto, Jordi Alba i Douglas (FC Barcelona), Marcelo Vieira (Reial Madrid CF), Lucas Silva (Olympique de Marsella), Cesc Fàbregas (Chelsea FC), Lucas Leiva i Coutinho (Liverpool FC), Víctor Álvarez (RCD Espanyol), Lucas Moura (París Saint-Germain) i Juan Mata (Manchester United).

Els partits que es podran seguir pel canal Esport3 són:

  • Dimecres 23 a les 17.25 Girona-Barça. Categoria infantil.
  • Dijous 24 a les 18.25 Espanyol-Usa Soccer. Categoria cadet.
  • Divendres 25 a les 19.30. Partit per confirmar. Categoria cadet.
  • Dissabte 26 a les 18.00. Final Aleví futbol 7.
  • Dissabte 26 a les 19.25 Final Aleví futbol 11.
  • Diumenge 27 a les 9.55, 11.10 i 16.55 tres finals.

Els comentaris dels diferents partits seran de Lluís Cervelló, Jordi Sunyer i l'anàlisi, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

# MICE3

Anar al contingut