La 15a edició de l'Extreme Barcelona des del Parc del Fòrum, a Esport3

Del 15 al 17 de setembre se celebra l'Extreme Barcelona en què es reuneixen alguns dels millors atletes i competicions dels esports urbans a nivell nacional i internacional. Més de 400 atletes de més de 39 països de tot el món hi participaran en aquest 15è aniversari

Conegut pel seu paper destacat en el món dels esports urbans, l'Extreme Barcelona ha fet un pas significatiu cap a la igualtat de gènere en incloure competicions femenines en totes les disciplines, comptant enguany amb 16 women riders en BMX, 19 women riders en scootering, 17 women riders en skateboarding i 12 bgirls en Breaking.

Les atletes femenines, després d'anys de lluita incansable, finalment veuen els seus esforços reconeguts en l'escenari internacional. Cada truc i salt en les competicions femenines és un recordatori poderós que les dones desafien els estereotips i les expectatives socials en el món dels esports urbans.

Els millors esportistes de Scootering, BMX i Skate mostraran els seus millors trucs als dos escenaris dissenyats per l'ocasió: el Central Park i l'Street Plaza.

Dissabte, Esport3 oferirà tant pel seu canal lineal com a les plataformes digitals, les finals de dones en BMX, la masculina street en BMX, la final d'skateboarding masculina i la d'scootering street masculina.

Diumenge serà el torn per l'scootering street i park femenina, l'scootering pak masculina i la final BMX masculina.

Els comentaristes seran dissabte de Sebastià Roca i diumenge, d'Òscar Pérez-Dolz. Els analistes tècnics seran Oriol Inglada per al BMX, Àlex Montero per a l'skate i Quim Castells per a l'scooter.

Anar al contingut